kad slava padne u petak

Živi pored aerodroma s mužem i troje tinejdžera i voli svoju obitelj no ponekad se osjeća gotovo kao strankinja u vlastitom domu. Gospodine hvala ti za sve one svete ljude koji su nakon što su pronašli biser sve prodali da bi dobili Tebe.


Pin On Gran Tanah

- Ruske snage sve više napreduju u ključnim gradovima koji bi im omogućili potpunu kontrolu nad Luganskom delom regiona Donbas.

. Kad te Pariz ščepa ništa ne boli. Želim sad kleknuti pred Tobom i pred cijelim nebom i moliti da mi u obilje padne od duha tvojih svetih kako bih tako mogao biti vjerni svjedok tvoje ljubavi a sva slava neka bude tvome Imenu. Mare nikada nije letjela avionom.

Sve se to odvija poput tanga u Parizu ali ne baš kao u onom italijanskom filmu Poslednji tango u Parizu Bernarda Bertolučija. Sudar titana pripao Nadalu Đoković se oprostio od Rolan Garosa. Leti pa čak i zimi odbace.

Stanovah tad u ulici Pasi u Šesnaestom arondismanu. Mnogi su godinama u zabludi pa zbog lakše pripreme slave ili gostiju koji više vole mrsno Đurđevdan uporno spremaju kao mrsan iako slava pada u sredu ili petak kad vernici ne mrse. Žudeći za promjenom i nepoznatim ona promatra avione kako lete iznad nje.

Kad se u susjednu kuću useli stranac Mare će staviti svoj život na kušnju. Kada je u pitanju sveća zlatno je pravilo da bude od voska a ne od parafina. U ulici razmaženih i bogatih dama.

I kad te okuje lancima i postaneš njegov zarobljenik ne boli takođe. Španski teniser Rafael Nadal izbacio je Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa sa 3-1 u setovima.


Pin On Recipes


Slavska Predjela Ajvar Korpice Za Slane Filove Posno I Mrsno Recept Culinary Recipes Recipes Cooking Recipes


Pin On Posno


Pin On Posni Recepti


Pin On Ja Kuvam Ich Koche I Cook


Pin On Posna Jela


Pin On Blog


Pin On Posni Kolaci


Pin On Recipes


Zasto Ne Ponoviti Ako Su Tako Dobri Zahvaljujem Mojim Dragim Cool Damama Na Prefinim Recepticima Mađarica Version 2 By Vi Croatian Recipes Food Candy Cakes


Pin On Recipes


Pin On Sarma


Pin On Kolacici


Danas јe Naјtuzhniјi Dan U Istoriјi Hrishchanstva Danas јe Veliki Petak Blog Posts Blog Greets


A Very Adorable English Setter Pet Dog Vector Clip Art Cartoon Dog Vector Pet Dogs Cute Dogs


Pin On Kolaci


Krem Kocke Recipe Homemade Cakes Croatian Food Desserts Cooking Recipes Desserts


Pin On Posno


Pin On Posni Kolaci

No comments for "kad slava padne u petak"